HTML

Aloe Vera, a természettől kapott gyógyító

Aloe Vera , a természettől kapott gyógyszer. Híres baktériumölő hatásáról, segít a rák elleni küzdelemben, immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő. Antibakteriális hatása révén alkalmas bakteriális fertőzések megszüntetésére a vastag- és vékonybélben. Szintén hatásos gyomorfekély esetén.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Flavinárium! Aloe Vera, Red Aloe, FruitCafe Aloe, WellnessCafé

2009.01.13. 19:23 Flavonoidpatika

 AloeVera, bakteriumolo, daganatellenes, immunerosito, gyulladascsokkento, redaloe, wellness, meregtelenito. antibakterialis, fruitcafe, gyumolcskav

 ALOE VERA

Az aloe trópusi területeken honos, világhírű gyógyító növény.
Körülbelül 200 faja ismeretes, de az aloe vera, ami latinul "igazi aloé"-t jelent, bizonyult a leghatásosabb orvosságnak.
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében.
Híres baktériumölő hatásáról, segít a rák elleni küzdelemben,
immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő, hiszen belsőleg használva elősegíti az általános gyógyulást. Antibakteriális hatása révén alkalmas bakteriális fertőzések megszüntetésére a vastag- és vékonybélben.
Aloin tartalma miatt természetes fogyasztószer. Szintén hatásos gyomorfekély  esetén, mivel csökkenti a fekélyt okozó gyomorsav termelődését.
A vörösszőlő mag-héj antioxidáns hatóanyagai gátolják a szervezetben zajló  kóros oxidatív folyamatokat, melyek krónikus betegségekhez vezetnek.

 

RED ALOE 

Az élet és a remény titokzatos itala. A népi gyógyászatban használt növények közül az egyik legjelentősebb. A szervezetünket kb 350 féle vegyület alkotja, ebből 240 féle megtalálható az Aloe-ban; ásványi anyagok, aminosavak, viataminok, enzimek, fehérjék, poliszacharidok és biológiai stimulátorok. Kiemelkedő sejtregeneráló hatással rendelkezik. Kiemelkedő sejtregeneráló hatással rendelkezik.
Négy fő hatásterülete van:
- gyulladáscsökkentő,
- gombaölő,
- antibiotikus és
- regeneráló.
Azonban ezen hatását jelentősen csökkenthetik az egyén szervezetében felhalmozódott nagy számú szabadgyökök támadásai.  A Red Aloe tartalmaz vörös héjú gyümölcsökből és magvaiból kivont bioflavonoid koncentrátumot. Az így előállított ital egyedülállóan ötvözi az Flavonoidok valamint az Aloe Vera ismert hatásait. Egyedülálló módon egymást erősítve szinergista hatással rendelkeznek. Erős antioxidás aktivitásuknak köszönhetően különösen hatékonyak a káros szabadgyökök okozta károsodások ellen.
Fogyasztása - nem mellékesen - élvezeti szempontból is kedvezőbb.
Összetevők: Aloe Vera és vörösszőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli koncentrátum, magas polifenol/flavonoid, növényi antioxidáns tartalommal.

FruitCafé ALOE

A friss gyümölcsök harmonikus íze meghitté, bensőségessé teszi a jó társasággal töltött idő minden percét.

A gyümölcspresszó természetes zamata, valódi, összetéveszthetetlen gyümölcsíze a kikapcsolódás új formáját kínálja Önnek. A friss gyümölcsök harmonikus íze meghitté, bensőségessé teszi a jó társasággal töltött idő minden percét. Egy régi török közmondás szerint: "Az ember lelke nem kávéra, s nem is kávéházra vágyik, az ember barátra vágyik... ...a kávé csupán ürügy." A FruitCafe egy csészényi a gyümölcsöskertek reggeli frissességéből, a nyári délután meghitt pihenéséből.

 

Wellness Café

Különleges, valódi zöldkávé és gyümölcskávé keverék. A gyümölcs összetevői révén kiemelkedő az antioxidáns aktivitása, amely segít a szabadgyökök okozta károsodások megelőzésében. A zöld kávészemek magas klorogénsav tartalma a klinikai megfigyelések alapján alkalmas testsúly csökkentő diéták kiegészítésére. Gátolja a zsírlerakódást. Folyamatos fogyasztása - napi 2-3 csésze - nem okoz hirtelen fogyást, ám hozzájárul a tökéletes fogyáshoz.

Ajánljuk mindazoknak, akik elszánják magukat a testsúly-csökkentésre, de ezt nem önsanyargató módon kívánják véghezvinni.

Összetevők: Csökkentett koffein-tartalmú termék. Nem pörkölt, őrölt valódi zöld babkávé, liofilizált és szárított vörös szőlő-, fekete- és piros ribizli-, csipkebogyó-, feketeszeder, héja és magjai, hibiszkusz-, zöld tea-, aloe levelek, valamint fruktóz. Tartósítószert nem tartalmaz!

EGÉSZSÉGÉRE!

 

Üdvözlettel: Mikola Annamária 06 20/592-0630

 

AloeVera, bakteriumolo, daganatellenes, immunerosito, gyulladascsokkento, meregtelenito.

antibakterialis, redaloe, wellness, fruitcafe, gyumolcskave

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: wellness aloevera gyulladascsokkento bakteriumolo daganatellenes immunerosito meregtelenito. antibakterialis redaloe gyumolcskave